Шовіністи та феміністки - єднайтеся?

У соцмережах - черговий скандал.

Відома вітчизняна феміністка та пропагандистка одностатевих відносин Марія Дмитрієва, що позиціонує себе уродженкою Білорусі, закликала до примусової кастрації чоловіків. Всіх підряд. Як засобу від насилля:


Цікава деталь: у нашої Марії є тато. Письменник, як вона пише, автор пригодницьких романів:



Ці романи наша феміністка рекламує у профілі свого блогу.

Вони такі чудові, що лише прочитаєш - і вже хочеться в ДНР записатися.

Дмитриев Н.Н. Огненной тропой. М.: Вече, 2013. 352 с.
роман шовіністичного антиукраїнського (й не лише) змісту, що описує звірства українських націоналістів. З анотації: «Неотвратимо накатывается на «Кресы всходни» волна наступления Красной армии. Но даже это не может примирить вековечных врагов, считающих эти благодатные земли своими. Фашисты рассчитывают сюда вернуться, поляки уверены в возрождении государства панов, украинские националисты всех мастей мечтают о создании «незалежной». Всё чаще разборки между ними заканчиваются кровопролитными схватками». На обкладинці – звіроподібний бандерівець у мазепинці з тризубом.

Дмитриев Н.Н. Майор из Варшавы. М.: Вече, 2016. 336 с.
роман шовіністичного антиукраїнського (й не лише) змісту, що описує звірства українських націоналістів і глумиться над ними як над маріонетками нацистів. З анотації: «Кресы Всходни оккупированы фашистскими войсками, но столь желанного для захватчиков покоя на этих землях нет. Ведёт борьбу с гитлеровцами польское подполье, возникают в лесах партизанские отряды, поднимают голову недовольные своими хозяевами националисты».

Дмитриев Н.Н. Тайна объекта "С-22". М.: Вече, 2012.320 с.
роман шовіністичного антиукраїнського (й не лише) змісту про події 1939 року, що вихваляє Комуністичну Партію Західної України та її вірну допомогу СРСР, описує бандитизм українських націоналістів, подає їх обмеженими злостивими зарізяками, висміює українську мову та українську культуру. З українськими націоналістами відважно бореться радянський розвідник-росіянин.

Дмитриев Н.Н. Горький сентябрь. М.: Вече, 2017. 288 с.
роман шовіністичного антиукраїнського змісту про події вересня 1941 року, що романтизує НКВС.

Дмитриев Н.Н. Под тремя башнями. М.: Вече, 2013. 320 с.
роман шовіністичного антиукраїнського (й не лише) змісту, що описує звірства українських націоналістів. З анотації: «Совсем недавно отполыхала над Советской страной Великая Отечественная война… Но по-прежнему неспокойно на землях, присоединённых к СССР в 1939 году. В лесах всё ещё укрываются многочисленные банды бандеровцев, да и в городах встречаются разные люди. Особенно если под городом тянутся загадочные подземелья и всё ещё живы таинственные легенды о секретах старого замка…».

Дмитриев Н.Н.Любой ценой. М.: Вече, 2010. 288 с.
роман шовіністичного змісту, що вихваляє Брусиловський прорив і приєднання Галичини до Російської імперії.

Дмитриев Н.Н. Желтый саквояж. М.: Вече, 2015. 318 с.
роман шовіністичного антиукраїнського (й не лише) змісту, що описує звірства українських націоналістів і подає українців дурними телепнями-селюками. З анотації: «Непросто разобраться в происходящих событиях деревенскому хлопцу Дмитру Иванчуку. Немецкие войска вторгаются в Польшу, на Западную Украину входит Красная армия, потом Гитлер нападает на СССР... Не успеешь понять, что представляет собой очередная власть, как она уже сменяется. При этом одна власть Дмитра преследует, к другой у него самого не очень-то лежит душа. Да ещё странная история с таинственным жёлтым саквояжем, отправленным из Варшавы... Ищут его и польские офицеры, и украинские националисты, и немцы, да и сотрудники НКВД проявляют интерес...».

Дмитриев Н.Н. Брестские ворота. М.: Вече, 2014. 352 с.
роман шовіністичного антибілоруського й антиукраїнського змісту, що описує звірства білоруських націоналістів, яким допомагають українські націоналісти та німецькі нацисти. Висміюється бажання «собственного, пусть карликового государства, под названием Беларусь», присутній глум над творами Пантелеймона Куліша й Тараса Шевченка. Українські націоналісти подані маріонетками німецьких нацистів. Вихваляється мудрість Сталіна, Берії й Жукова.


Виявляється, що пропагандисти збочень - це вірні й люблячі, вдячні діти рашистів, які, скаржачись на те, що в Україні їм нема роботи, преспокійно живуть на гроші від таткових антиукраїнських романчиків про кровожерних бандерівців. І, декларуючи вірність "ідеалам Майдану", преспокійно зносять "пригодницький" глум над українством, українською мовою, українськими й білоруськими націоналістами, ідеєю незалежної України та незалежної Білорусі.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

КОЛАБОРАНТКА ОКСАНА КОСМІНА НА СЛУЖБІ ПУТІНІЗМУ

Не вчіть вченого їсти хліба печеного

Московські воші чи українські гниди?